Europa Conference League

ΠΑΟΚ: «Ιδιαίτερα» στην επίθεση για την... πρόκριση με Λίνκολν

Δουλειά στην επιθετική ανάπτυξη περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, που ψάχνει νίκη με πολλά γκολ κόντρα στην Λίνκολν, για να πάρει το εισιτήριο για τα νοκ άουτ του Europa Conference League.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον… τελικό της Πέμπτης κόντρα στην Λίνκολν συνεχίστηκε σήμερα (07/12) στη Νέα Μεσημβρία, με ένα προπονητικό πρόγραμμα αφιερωμένο στο κομμάτι της τακτικής με ιδιαίτερη έμφαση στην επιθετική ανάπτυξη.

Άπαντες στον «δικέφαλο του Βορρά» άλλωστε γνωρίζουν καλά ότι, πέρα από τους τρεις βαθμούς, χρειάζονται και πολλά γκολ ώστε να υπερισχύει σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Από εκει και πέρα, ο Ράζβαν Λουτσέσκου είδε τους Αντρέ Βιεϊρίνια και Αλεξάντρου Μιτρίτσα να συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα τους.

Την Τετάρτη (08/12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία για τελευταία φορά πριν την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Γιβραλτάρ.

Στις 13:30 θα διεξαχθεί στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου κι εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών.

Το απόγευμα στις 6:30 θα δώσει τη δική της συνέντευξη Τύπου η Λίνκολν, ενώ στις 19:00 θα διεξαχθεί η προπόνησή της στο γήπεδο της Τούμπας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x